Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Most kaptam egy buliképet az...

Most kaptam egy buliképet az arcomról és nagyon nem tetszik szerintetek is nagy az orrom meg a szemformám se tetszik hogy tudnék előnyösebben sminkelni?

Figyelt kérdés
A mosolygás se hiszem, hogy jól állna mert túl kicsi és húzott a szemem hogy tudnék jobban kinézni képeken? :/ Már nagyon zavar az egész arcom és nem tudom mit csináljak. Köszönöm a válaszokat előre is! [link]
2014. ápr. 15. 00:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Olyan bájos arcod van :) Szép vagy :)
2014. ápr. 15. 12:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Huha nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) és egyetértek azokkal , akik azt mondják előnytelen a sminkem és a hajam .:S Még annyit aki éppen erre téved még egy oldaltfrufru vagy egy egyenes frufru jól állna e nekem? ezen gondolkoztam és hátam közepéig ér a hajam :) a smink az már külön katasztrofa nem rég kezdtem el ismerkedni vele és nagyon nem tudok a szememhez illőt csinálni meg sajnos nem marad sokáig rajtam elkenödik csuszkál pedig szemhéjalapozóval is próbálkoztam talán.hátha van olyan video ami segítene :/
2014. ápr. 15. 14:14
 13/15 anonim ***** válasza:

eléggé világos a kép, de tényleg nagy az orrod, ennek ellenére szép arcod van

a frufru ki fogja emelni az arcod előnyeit és hátrányait is

2014. ápr. 15. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép vagy és aranyosan nézel a képen :)
2014. ápr. 15. 20:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazából volt oldalfrufrum és sokan mondták hogy aranyosan áll nekem és nekem is tetszett de kicsit zavaró volt mikor megnőtt és vasalgatnom kellett mert alapból hullámos a hajam :) De megpróbálom még egyszer viszont a hosszából nem szeretnék mert a nagyon rövid se áll jól nekem :D Tisztába vagyok a hibáimmal sőt már nagyon is és szeretnék kicsit élőben optikai csalódást okozni de inkább rontok a helyzeten :S :D Köszönöm szépen a biztató szavakat és a tanácsokat! :)
2014. ápr. 15. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!