Fehérítettétek már a fogatokat házilag?
Fehérítettétek már a fogatokat házilag? Ha igen, akkor hogyan? Mindenféleképpen csak megbízható módszer érdekel,ami nem károsítja a fogzománcot.
Engem a házilag használható, Crest Whitestrips classic (fogfehérítő),vagy a Dr. Fresh fogfehérítő szett vagy a
Blend-a-med whitestrips fogfehérítő érdekelne.
Persze biztos, hogy vannak másfajták is, többek között ez is érdekelne. Ki milyen eredményt ért el vele, milyen fajtával, hány szett, vagy készlet kellet a fehér fogak eléréséhez,stb?
Amik nem érdekelnek a szódabikarbónáz víz stb, mert tönkreteszi a fogzománcot.....
Minden fehéritési módszer tönkreteszi a fogzománcot, mert a fog a benne levö mésztöl sárgás, akinek (magától) hófehér, annak mészhiányos. A mész az, amitöl kemény a fog, akinek kevés, annak nagyon lekopik a foga.
A fehéritök a meszet oldják ki, ezért lesz fehér, viszont lassan de bizotsan elfogy a fogad is. (A fogorvosok meg nem bánják, mert igy több betegük lesz = több kereset.)
Én Crest Whitestrips Classicot használtam... nekem nem fehérítette ki teljesen a fogaimat, de azért pár árnyalattal szebb lett. :)
A Dr. Fresh-t most fogom megrendelni, ha minden jól megy. :) Nagyon kíváncsi vagyok rá, ha túl vagyok rajta, megírom, mi lett. :D
Én rendeltem Dr. Fresh-t, már ki is próbáltam...mondjuk még csak a 3. napnál tartok, de őszintén megmondva nem sok változást látok...lehet, hogy ha a kezelés végére jutok más lesz a helyzet...legalábbis remélem:)
Viszont nagyon sok fórumon olvastam a Dr. Fresh-ről, hogy több embernek is kimarta az ínyét...A géltől kifehéredett, majd később besebesedett....így én vettem egy vékony smink ecset féleséget és azzal kenegetem a fogaimat...a sínt ami a csomagolásban van nem használom, mert azzal a gél hozzáérne az ínyemhez és nagyon nem szeretném ha kimarná...Szóval aki ilyet használ, erre figyeljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!