NYX illetve Sleek márkájú sminkcuccokról vélemény, tapasztalat?
Sleek-kel nincs tapasztalatom.
NYX-ből egyelőre csak egy rúzsom és egy szemceruzám van. A szemceruza jó, tetszik, viszont a rúzs nem volt túl jó választás. De igazából a színnel van a baj, abszolút nem áll jól nekem. Szóval ez nem a rúzs hibája, hanem a sajátom, mert nem figyeltem oda kellőképpen a választásnál.
Szerintem a NYX Amerikában egy átlagos (egyáltalán nem profi) bolti termék. Nem mondom, hogy 100 Ft-os, de egy egyszerű kínai cucc, aminek vállalható a csomagolása. Egy kínai vagy hongkongi csaj kezdte el a gyártását. Csak ezért ilyen népszerű, mert már régóta a piacon van és be tudod ivódni az internetes hálózatba. Meg nyilván Amerikában 10x annyian beszélnek bármilyen márkáról, mint máshol, mert többen vannak és régebbóta van ott net.
SLEEK: szerintem sokkal jobb márka minőségben, mint a NYX. Itthon olcsóbb a Sleek, mint a NYX. Nyilván Amcsiba a NYX is egy tök átlagos olcsó termék, de sajnos mivel Amerikából érkezik, így sok a vám és az adó rajta, amit a végfelhasználók igencsak megéreznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!