Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Elhasználhatom arcpirosítónak?

Elhasználhatom arcpirosítónak?

Figyelt kérdés
Kaptam egy nagyon élénk rózsaszín szemhéjfestéket névnapomra, de a szememen nem áll jól. Elhasználhatom arcpirosítónak, vagy az úgy rossz?
2014. ápr. 8. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik igy használják:)
2014. ápr. 8. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan. A szem körüli bőr sokkal érzékenyebb, ezért fordítva nem ajánlanám, de a szemhéjfestéket és simán használnám pirosítónak ha jól néz ki.
2014. ápr. 8. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
*én, nem és:D
2014. ápr. 8. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én évek óta úgy használom. Van egy 88 színű sminkpalettám, és van benne egy csomó olyan szín, amit én szemre túl extrémnek vagy nevetségesnek találnék, de pirosítóként tökéletes.
2014. ápr. 8. 11:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát ennek a színét én is elég furának érzem szemen, de a pirosítóm majdnem ugyan olyan árnyalat, és pont fogytán van :)
2014. ápr. 8. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Pár használat után úgyis rájössz, ha nem jó. :D Bár nekem nem jött be a módszer, túl erős volt a színe és csúnyán foltos lett, akárhogy próbálkoztam, és hamar kopott is. Az jobban bevált szemhéjra, csak a színe nem. :D De mivel van annyi féle szemfesték, mint égen a csillag, a tied lehet tök jó erre is.
2014. ápr. 8. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Én egy korall szemfestéket használok pirosítónak :)

És nekem bevált...:D

2014. ápr. 8. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!