Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Letezik vizhianyos borre...

Letezik vizhianyos borre alapozo? Ha igen milyen markakban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyet érdemes szakembertől vásárolni, mert magunknak könnyen félre kezeljük az arcunkat. Édesanyám pl Budapesten a XIII. kerben Tátra u.28-ban vásárolt kozmetkustól alapozót a bőrére. A munkája miatt nagyon sokat sminkeli magát és úgy döntött inkább hozzá értőtől kér segítséget. Nagyon kézséges,kedves kozmetikus hölgyek adtak neki tanácsot,a bőrápolással kapsolatban is. Azóta is oda visszajár arckrémet és alakpozót is vásárolni és nagyon meg vagyunk elégedve velük.Először elment konzultálni, tanácsokkal látták el álaszolak a kérdéseire,és a neki megfelelő alapozóért 1-2nap múlva mehetett is.Ez is szimpatikus volt modjuk mert nem csak lekapak egy árut a polcról és vigye csak fogyjon hanem foglalkoztak vele,neki mi a legmegfelelőbb. Egyre szebb és üdébb az arca,nekünk nagyon bejött, a kolegái, üzletfelei is folyton dicsérik.Szerintem érdemes így vásárolni mintha douglas-ban,dm-ben vagy rossmannban veszünk valamit és lehet csak azért van az ráirva hogy vegyék, közben nem is olyan bőrre való. Szerintem megéri. Édesanyám tőlük vett nekem is krémet a bőrömre(zsírosabb,de közben mégis száraz,hámlott) és mióta az ő termékeiket használom nincs gondom.

Ne haragudj hogy ilyen hosszút írtam de ha ényleg érdekel a kérdés érdemes. Remélem segítettem.Aztán írj hogy sikerült!Puszi

2009. dec. 22. 10:40
 2/2 anonim ***** válasza:
megint én vagyok. elfeejtettem ha nem találod őket a neten keress rá a cím alapján,biztosan meglesz! Puszi
2009. dec. 22. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!