Tegnap az alsó ajkam alá középre szurt barátnőm piercinget (patkó). Már tnap 3 órával a szurás utánis be volt dagadva, de most reggelre rettenetes. Mittegyek?
sterill
tüt használlt ami fertőtlenitve volt .. itthon corsodyl öblögetőt
használltam. mittegyek h lemennyen a daganat? egyre rosszabb...
egy labret piercingről van szó, ha jó veszem ki a szavaidból Kérdező. nos, annyit tudsz tenni, hogy vársz, kezelgeted (Octenisepttel, Betadinnal vagy más fertőtlenítőszerrel) és majd a duzzanat saját magától lemegy. ez eltarthat egy két napig, nem kell tőle megijedni.
gyógyulási ideje ennek a fajta ékszernek: 4-6hét, az első 2hétben szokott gennyezni, utána általában nem. szúrás után 2-3héttel már lehet ékszert cserélni a furatban, én azt mondom jobb megvárni a teljes gyógyulást.
én kezdő ékszerként nem raktam volna egyből karikát az ajkamba, mert az is okozhat némi gondot, de ezt embere válogatja, szerintem jobb és praktikusabb egyenes talpas ékszerrel kezdeni ilyenkor.
kezelgesd szépen és akkor nem lesz vele semmi baj. ez a dagadás csak egy válaszreakció volt a szervezetedtől.
Elsőnek: Indiában az orrpiercing a bevett kulturális szokás a lányoknál...És te nagyon civilizált vagy, ha nem bírod elfogadni, hogy minden embernek más tetszik...
Kérdezőnek: én a helyedben kivenném, mert az ajaknál rengeteg az idegrost, és lehet rossz helyre ment...ha kiveszed, megvárod, hogy meggyógyuljon, utána megpróbálhatod újra, viszont nem veszélyezteted az egészségedet...Én orr piercinggel jártam így...a piercer rossz helyre szúrta, másnap kivettem, és később picit odébb átszúrtam magamnak...tökéletesen rendben van azóta is...
Addig meg jegeld, öblögesd, fertőtlenítsd tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!