Ha egy karkötő itt a gyakorikerdesek en szinte mindenkinek tetszik ez azt jelentheti hogy a "valóságban" is tetszik a legtöbb embernek?
2009. dec. 18. 20:23
11/15 anonim válasza:
Szerintem szép, bár nekem ugyanilyen van nyakláncban nem is használom mert állandóan a hajam rátekeredett és szó szerint ki tépte >:(
12/15 anonim válasza:
Szerintem ide sok ember jár a valóságból is :D Úgy értem válaszolnak itt normális emberek is akiknek a való világban van életük :D
Tehát ha itt sokan írják, hogy tetszik nekik akkor valószínűleg a legtöbb embernek tetszik és adhatsz ezekre a válaszokra, biztos nem viccből írják.
És ez a karkötő még nekem is tetszik, pedig én másjellegűt szoktam hordani. De ennek én is örülnék. :)
13/15 anonim válasza:
ha szinte mindenkinek tetszik itt,akkor a valóságban is,hiszen ez is a valóság :) nem csak azok járnak ide,akik mindenre bólogatna és minden tetszik nekik,hanem valódi emberek,akiknek van véleményük ,izlésük stb.
Amugy nekem is nagyon tetszik! :)
14/15 anonim válasza:
Én nem szeretem az ilyen dolgokat.
Nekem nem ilyen a stílusom, de ez nagyon szép és én is szívesen hordanám :P
15/15 anonim válasza:
ez csodalatos.. nekem is kell... :-) nagyon nagyon szep.. szerintem ha valakinek nem tetszik akkor az csak azert lehet mert nem ien a stilusa, vagy pedig nincs izlese.. de ez tenyleg gyonyoru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!