Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok segíteni alapozókérdé...

Tudnátok segíteni alapozókérdésben?

Figyelt kérdés

Elég világos bőröm van, nyáron sem barnulok nagyon. Szeretnék venni egy alapozót/BB krémet, ami jól fed (nem sok, de van egy-kettő pattanásom), nem maszkhatású és eltünteti a sötét karikákat a szemem alól. Esetleg tudtok valami módszert még a karikák eltüntetésére? Napi 8 órát alszom (körülbelül), és így is nagyon látványosak. Ha lehet kérlek márkát is írjatok. Előre is nagyon köszönöm. :)

16/L

2014. márc. 30. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Vichy-Dermablend. mindent eltüntet,olyan,mint a photoshop. és kényelmes is,tartós is. 5 éve csak azt veszem.4500ft, gyógyszertárban lehet kapni.
2014. márc. 30. 18:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)) Még várok más választ is. :)

Még annyi, hogy ez alapozó vagy BB krém?

2014. márc. 30. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyébként kanállal lejjebb tudod húzni a duzzanatot, korrektorral eltünteted a színt, és arra mehet az alapozó, szinte alig fog látszani (de amúgy az első válaszolóval is egyetértek, csak nekem az túl drága lenne, szóval én így csinálom, ahogy írtam)
2014. márc. 30. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Vichyt én is próbáltam, nekem nem vált be, mivel kb kiemelte minden hibámat, hamar zsíros lett, és olyan volt mint egy maszk.

Most Eveline 8in1 BB-t használok, jól fed, világos, nem drága. Karikákra meg korrektor kell. Miss Sporty vagy Essence is jó.

2014. márc. 30. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Én próbálom korrektorral elfedni, de nem használ szinte semmit. Van még valami, amit tudnátok ajánlani? Amiből kevés is elég. (mert ugye nem akarom, hogy maszk hatása legyen)A másik, hogy attól félek, elüt a bőrömtől, hogyan válasszam ki a legmegfelelőbb színt?
2014. márc. 31. 17:48
 6/8 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nézz szét a kremmania.hu-n, ott rengetegféle alapozó és BB krém fel van töltve, véleményekkel. Hogy neked mi lesz a jó alapozó, nagyban függ attól is, hogy milyen a bőrtípusod. Erről is találsz majd leírásokat.

A blogon volt egy cikk a szem alatti karikákra való legjobb korrektorokról is. Sajnos a megfelelő korrektoron kívül nagyon mást nem tudsz tenni ellenük.

Egyébként igazán világos bőrre a drogériás alapozók közül nehéz megfelelő színt találni, sajnos a BB krémek között még nehezebb. A Catrice BB krémjének pl. van egészen világos árnyalata, olcsó is, de az állaga van, akinek nagyon bejön, van, akinek egyáltalán nem.

2014. ápr. 13. 20:53
 7/8 dorcsuu ***** válasza:

Catrice Camouflage - én még nem próbáltam, de elvileg mindent fed. Egyébként ugyanezzel a problémával küszködök, nagyon karikásak a szemeim, én most Essence Stay-All day korrektort használok, ami a kékes színt eltünteti, de a karikák azért még kirajzolódnak. ://

Ahhoz, hogy megtaláld a neked megfelelő színt, nagyon ajánlom ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=J_YPAMq9Ns0&list=UUipEWAoj82.. - nekem bevált. :)

2014. ápr. 13. 20:53
 8/8 anonim válasza:

Még egy kis kiegészítés (előző vagyok):

[link]

Ezeket írják pl. jó korrektornak a szem alá.

Hogy melyik szín lesz a megfelelő neked, akár alapozóról, akár korrektorról van szó, csak úgy tudhatod meg, ha kipróbálod. Kenj egy kis tesztert a kézfejedre és az arcéledre, majd menj ki a boltból és nézd meg napfényben is (a bolti világításban nagyon csalókák a színek). Ha kicsit is sötétebb vagy bármilyen módon elüt (valakinek sárgásabb a bőre, valakinek rózsaszínesebb), ne vedd meg, mert csak bosszankodni fogsz.

2014. ápr. 13. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!