Melyik a legjobb tartós körömlakk, ami legalább 5 napot kibír anélkül, hogy kicsit is lepattogna?
Szia!:)
Lehet kapni gél körömlakkot (különböző színekben). Nekem moyra van, még az auchanba vettem, de szerintem kozmetikai boltokban is kapható. 4-5 napig rajtamaradt a körmömön,és ugyan olyan mint a sima körömlakk,felkened, csak még utána is "fényes" marad. 1000ft alatt vettem:)
A másik amitől tartósabb lesz a körömlakk, az egy kis ecsetes "tubusban" ilyen átlátszó körömlakk féle, amit vagy körömlakkozás előtt, vagy utána rakod fel.(ha utána akkor fényes lesz a körömlakk, de ha túl sokat raksz,vagy többször átkened,elkenődik a körömlakk. Biztos valamiolyan anyag van benne mint a lemosóban). A rossmanba vettem, 500ft-ért.:)
Szerintem olyan lakk nincs. Legalábbis ami mindenkinek beválna, akármilyen csodalakkot használsz, a legszuperebb alap és fedőlakkal, ha pl zsíros a körmöd, úgyis ledobja. Ha hosszú a körmöd és állandóan gépelsz, 2-3 napnál tovább nem fogja bírni egyik se valószínűleg. Ha a tartósság a lényeg, csináltass gél lakkot inkább, az 2-3 hétig tökéletes.
Alaplakkot nem tudok ajánlani, mert ami régen tök jó volt, most már nem működik nálam, fedőlakknak esetleg seche vite, de van olyan lakk, amivel nagyon nem együttműködő, és barátnőmnek abszolút nem vált be sehogy.
Moyra gél hatású lakkok nem rosszak, legalábbis az árukhoz mérten, de még a rövid körmömön sem bírja tovább, mint akármilyen másik lakk, 3-4 nap talán, ha nem végzel házimunkát, talán kibírja az 5 napot. De mivel tényleg filléres lakk, kísérleti jelleggel próbáld ki esetleg, hátha jól működik nálad. :)
Catrice még egész jól bevált nálam, bár van szín, amit egy darabban le tudok szedni, úgyhogy ebből sem egyformák.
Drágábbak közül sincs garancia, hogy tényleg jók, OPI lakkokkal nagyon csúnyán befürödtem. :D Esetleg próbáld meg a zoya lakkokat, ha nem sajnálod rá a pénzt. De tényleg tipikus, hogy márkán belül is eltér színenként, érdemes vásárlás előtt utánaolvasni valami blogon.
Nekem egy barátnőm a catrice és a miss sporty lakkjaira esküszik.
DE ha extrém sokat takarítasz, úszol, gépelsz, stb, akkor inkább gél lakkot ajánlok, macerás és egybe drága, de tartósabb és hosszútávon nem drágább, ha otthon csinálod.
Én a Da vinchi körömlakkot ajánlanám, ami olcsó, és iszonyat jó színe van, és elég tartós! :D
Mondjuk azt, hogy hol lehet beszerezni azt sajna én sem tudom, mert mi búcsúban (árusoktól) vesszük :(
És boltot nem tudok mondani. Már én is sok helyen kerestem, de nem találtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!