Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Eveline 8 az 1-ben (mattítós)...

Eveline 8 az 1-ben (mattítós) BB krémből melyik árnyalatot válasszam?

Figyelt kérdés
Akinek ilyen van , melyik szín milyen? Nekem viszonylag világos, pattanásos a bőröm alapból, de mostanában járok szolizni, meg ugye nemsokára nyár... Szóval melyik lenne jobb, azt olvastam hogy a világos nagyon világos, a sötétebb milyen?
2014. márc. 20. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem csak a világos van, szóval nem tudom milyen a másik. Én is doboz alapján vettem, nézegettem, a "Light complexion" felirat alatt van a szín ami kb. megegyezik a kence színével. Nagyon világos (de azért nem hullaszín), csak világosabb a többi BB-nél amit a boltokban lehet kapni. Nekem ez jó télen-nyáron. Bár én nem szolizok, nem napozok sose.
2014. márc. 20. 13:40
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem is a világosabb van meg és télen nyáron jó. azt mondják sokan hogy megveszik a világosabbat és ha világos a bőrükhöz akkor tesznek rá picit sötétebb púdert. mert nem biztos hogyha megveszed a sötétebbet alkalmazkodni fog a bőrödhöz.
2014. márc. 21. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!