Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek Takács Nóra...

Szerintetek Takács Nóra szemöldöke tetoválva van, vagy ollóval van formára igazítva?

Figyelt kérdés

Mindig elámultam rajta, hogy milyen jól szedett a szemöldöke, mennyire szép a szemöldökének az íve. Gondolkoztam is, hogy hogyan lehet ilyen nagyon szép ívet csinálni csupán szedéssel, nekem soha-soha nem lehetne ilyet kialakítani. De itt van egy közeli kép, és nem tudom eldönteni, hogy ebben van-e tetoválás, vagy ollóval (egyéb eszközökkel) van-e formára igazítva.

[link]

2014. márc. 19. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik, hogy szépen ki van szedve csipesszel, a felső részén szerintem ollóval van kiigazítva. A belső szemzug felőli részen, ahol általában szoktak hosszabb szálak lenni, szerintem látszik, hogy egyenesre le van vágva.

És talán át van halványan rajzolva, de lehet, hogy nem ceruzával, hanem porral, ettől olyan egységes, de azért természetes.

2014. márc. 19. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs benne tetovalas. Nekem is ilyen a szemoldokom ive,nekem igy nott. Viszont ha elmesz egy jo kozmetikushoz,akkor szerintem o meg tudja neked ilyenre csinalni.
2014. márc. 19. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem tetovált. szedve van és ceruzával teszi egységessé. Az ogy kinek milyen formát lehet kialakitani egyéni. Ha neked mondjuk egyens fazonú vagy ritka csinálhatsz bármit akkor sem lehet ives szemöldök belőle. Mi kozemtikusok is hozott anyagból dolgozunk. Tölem is sokszor kérnek olyan formát ami épp tetszi nekik de nem lehet megcsinálni nekik mert nem olyan a forméja. Nórának több szemöldökös videója van ahol mutat praktikákat és a sminkes videoknál is mindig javit a szemöldökén is.
2014. márc. 19. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tetovált.

Szörnyen el van rontva középen, ahol ollóval egyenesre le van vágva.

Úgy látom, hogy nem porral van festve, hanem ceruzával.

2014. márc. 19. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Azért van ilyen szép szemöldöke, mert egész nap azzal van elfoglalva, hogy szépítse-építse-cicomázza magát és blogoljon róla :D
2014. márc. 19. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Szedve van és porral javítgatva. MInt mindig. :)
2014. júl. 26. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!