Maybelline körömlakkokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nekem van egy, és ha nem kenek rá átlátszó lakkot nem bírja egy napig se a legszélén pattogzik. Más is van így?
(Miss sporty lakkok? ) :DD
2014. márc. 17. 21:25
1/5 anonim válasza:
Miss sporty-t ne, akkor már essence. Nekem 3 maybelline-em van, es eleg jok, nem pattognak le. Nem csak fedo kell, alap nelkul soha ne lakkozz!
2/5 anonim válasza:
Miss Sporty nagyon szar! Nekem pont a Maybelline a kedvencem.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem meg pont hogy a miss spory jött be. Egyébként a maybelline-t is szeretem, csak most ezt tapasztaltam. :)
2014. márc. 18. 19:06
4/5 anonim válasza:
Érdekes, nekem a Maybelline Colorama-ja messze a legtartósabb és legjobb minőségű lakkom. Alap és fedőlakk nélkül (!!!) nálam simán bírja 3, sötétebb színek esetén akár 4 napig is, pedig mosogatok, takarítok és előszeretettel nyúlok bele mindenbe. :D Könnyű felvinni és ami nálam nagy előny, hogy hamar szárad, ezért még egyszer sem sikerült belenyúlnom és tönkre tennem (a többi lakkomnál ez lehetetlen küldetésnek bizonyult). Szóval én csak ajánlani tudom. :) DE: jó tanács, aki nem festi rendszeresen a körmét, az feltétlenül használjon alapot, mert könnyen meg tudja fogni a körmöt, főleg az erősebb színek. :) Amúgy a Miss Sporty, ha már szóbakerült, nálam jelenleg a Rimmel I <3 Lasting Finish-ével holtversenyben a második helyen vannak tartóssági szempontokat tekintve, úgyhogy egy próbát megérhet. :)
5/5 anonim válasza:
Én speciel nagyon-nagyon utálom a Miss Sporty-t . A két első körömlakkom de két hónap után mind a kettő besűrűsödött és használhatatlan. Az esete szerintem borzalmas és másnak már kopik a vége. Egyébként gyönyörű színei vannak. Maybellinem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!