Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » RayBan wayfarer napszemüveg...

RayBan wayfarer napszemüveg "koppintás" jó e?

Figyelt kérdés
Lényegében tudom, hogy egy thai földi koppintásról van szó ami kb. 2500 ft ért beszerezhető, egy dolog érdekel a lencséje mennyire jó/rossz ?

2014. márc. 15. 17:27
 1/5 anonim válasza:

Felejtsd el....Vettem egy "gagyi" wayfarert...a lencséje torzít mint az állat, fél óra után fáj benne a fejed, ráadásul ami ilyen 2-3 ezer forint, azon teljesen látszik, hogy gagyi, ha összehasonlítod az eredetivel...aki kicsit is ért hozzá, 1 másodperc alatt levágja.

Szal vettem azt a gagyit, 1 nyarat bírt... aztán inkább beruháztam egy eredetire az Ofotért-ből 36.900 forint volt. Tavaly szeptemberben vettem amúgy, de megérte, sokkal jobb mint a szar 2500 forintosok, 100% torzitásmentes a lencséje, érezni, "megnyugszik" benne a szemem, a minőségről meg ne is beszéljünk...már fogásában is érezni, hogy ebben van anyag. Szóval ha lehet én lebeszélnélek a gagyiról...

2014. márc. 24. 21:20
 2/5 A kérdező kommentje:
értem :) csak kicsit sokallom azt a pénzt, nem hiszem, hogy sokkal drágább az előállítása
2014. márc. 25. 20:50
 3/5 anonim válasza:

Angol tudás kell hozzá... jóval többe kerül megcsinálni egy eredetit. Meg amúgy gondolj bele, a hamisok után senki nem fizet adót, semmit. Csak behozzák az országba feketén, ezt is számold bele.

http://www.youtube.com/watch?v=VxPLGPO2q3E

2014. ápr. 5. 18:58
 4/5 anonim válasza:
Hali az a helyzet a koppintásokkal akár Óra akár szemcsó,mind1. Ha a baráti körödben sörözöl és az eggyik megkérdezi hogy honnan van vagy ilyesmi vagy hazudnod kell vagy bevallani hogy kopi az egész és szerintem nem kellemes eggyik sem úgyhigy azt javaslom higy ne Eay-Ban-t vegyél mert ha sajnálod a zs-t rá vagy esetleg az irreális ára miatt nem jut másra akkor rendelj egy Armanit vagy Lacost-ot vagy valami márkásabbat amire kapnak a csajok de ne olyat amibe úgy nézel ki mont egy 20 éves drogmaffia :D azt javaslom hogy az Amazoonról rendelj én onnan rendeltem Beats Mixr és semmi gond nem volt 3héten belül megérkezett Sok sikert!!
2014. aug. 11. 00:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szezon végén az optikákban szokott lenni leárazás. Lehet, hogy rayban épp nem lesz közte, meg nem dobják ott sem olcsón utánad semelyiket sem, de legalább biztos, hogy jó minőségű szemüveget veszel! Ha raybant sehogy sem tudod megvenni, akkor inkább vegyél egy szintén stílusos kicsit olcsóbb márkát.

A hamisnak mi értleme? Te úgy is tudod, hogy hamis. Akinek számít valamit, az látja rajta, hogy hamis. Aki meg nem látja rajta, annak úgy is tök mindegy milyet viselsz, úgyse vágja mi van. A hamisak minősége a szaréval vetekszik... aki szerint nem, az nem látott még eredetit. Unokatesóm az ebayn vett magának gagyi raybant, úgy feszített benne, pedig világított, hogy hulladék szemüveg. Hülyén is nézett ki.. Arról nem beszélve, hogy két hét után kiesett a lencséje és nem tudott vele mit csinálni.

2014. nov. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!