Szemöldök tetoválás? Egyforma lesz ez?
Most voltam korrekción tetoválás után. Az egyik szemöldökömnél kevésbé vette be a festéket néhol. A kozmetikus így azon többször átment, mint a másikon. Most két nappal utána, azért látszik,hogy az egyik vastagabb, ill. sötétebb, de ő azt mondja,hogy ha lepotyog a varr, akkor egyforma lesz.
De én kezdem azt hinni,hogy nem, mert eleve, ha többször ment át az egyiken, akkor az hogy lenne ugyanolyan színű, mint a másik? Az akkor is sötétebb lesz, ha lepotyog a varr! Vagy nem jó gondolom?
Köszi! Első igen, ugyanis nincs sajnos szemöldököm, ill. olyan szőke,hogy ha nem tetováltatok, akkor hetente járhatnék festetni.
Egyébként nem ez az első 4 éve már csináltak, csak jócskán kikopott!
Kedves Második! Köszi! Remélem én is, csak nekem furcsa, hogy ha elvileg több festéket vitt fel rá, akkor hogy lesz ugyanolyan majd, mint a másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!