Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik make up márka az ami a...

Melyik make up márka az ami a legkevésbé allergizál?

Figyelt kérdés

Az avon olcsó, de a szemceruzától és púdertől begyullad a szemem és folyik az orrom órákon át.

Nem baj ha kicsit többet kell rá áldoznom, csak ne legyek rá allergiás. Sajnos fogalmam sincs mely összetevőre lehetek érzékeny. Mit használhatnék ami jó lenne?

2014. márc. 11. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Clinique, elvileg pont erre van kitalálva, de baromi drága.

Én a smink termékeiket még nem használtam, de az arclemosóm, tonicom, arckrémem ilyen és nagyon bevált.

Vagy natúr kozmetikumok. Majd biztosan írnak márkát, hogy melyik az, ami valóban natúr :)

2014. márc. 11. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy valami natúr, még egyáltalán nem garancia arra, hogy nem is allergizál.

A natúrtermékeket gyakran alkohollal tartósítják, illetve a különböző illóolajok között is rengeteg irritáló anyag van.

2014. márc. 11. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Én utána olvasva 3 márkát találtam. Almay, clinique, alverde.
2014. márc. 11. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!