Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Próbáltátok már a BB krémet...

Próbáltátok már a BB krémet az oriflametől? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és van pár pattanásom és nagyon fehér a bőröm. Ilyen korban használjak BB krémet? A púder magában ártalmasabb? Nem mindennapi használatra gondoltam persze sem a BB krémet sem a púdert,csak hogy elfedjem a börhibáimat és szebbnek tűnjön a bőrőm ha pl beülünk péntekenként a barátnőimmel valahova.
2014. márc. 8. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is elég korán kezdtem "elfedni" a bőröm szintén a pattanások miatt... Szerintem nyugodtan használj alapozót, a bb krémet pedig én is megvettem, bár nekem a világos is sötét volt és ami a minőségét illeti sem túl jó, szerintem nagyon vizes és könnyen lejön. Főleg ha hosszú napod volt a suliban, akkor mire hazaérsz valószínűleg teljesen le lesz izzadva. Aztán elkezdtem rendes folyékony alapozót használni, hiszen szerintem semmivel sem árt többet a bb-krémnél. Szinte minden nő használ alapozót, bátran használhatod Te is. :-)
2014. márc. 8. 15:07
 2/3 Barna Beatrix 13 válasza:
Az új Very me bb krém 799-ért az Oriflameben , direkt a fiatalok bőréhez lett kifejlesztve, használd nyugodtan. De az alapozóval se ártasz .
2014. márc. 8. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy jó BB krém sokkal jobb mint egy alapozó. Én Eveline mattító BB-t használok, hidratál, jobban fed az eddig kipróbált márkás alapozóimnál is, világos (ami alapozóból ritka), a pórusokat nem tömíti el, így nem lesz több pattanásod tőle. Viszont nagyobb pattanásokra mindenképp korrektor kell, azt más nem fedi el. A púder nem fedésre való.
2014. márc. 8. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!