Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kellene úgy használni...

Hogyan kellene úgy használni a rúzst, hogy "belül" is megfogja az ajkunkat?

Figyelt kérdés
Kezdő rúzshasználó vagyok és az a problémám, hogy az ajkaim belső felét (ahol ugye már nedves) nem fogja meg a rúzs. Márpedig beszéd közben látszik az a része is az ajkaknak. Félre ne értsetek, nem az ínyemig akarom rúzsozni a szám, csak addig, ameddig kilátszik. Ti ezt hogyan oldjárok meg? Vagy ez rúzsfüggő, hogy ott is befogja-e?

2014. márc. 3. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem szokták ott befogni mivel ott már nedves, nics az a rúzs ami ugy ragad mint az ajkakon.
2014. márc. 3. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Átlag embereknek nem látszik ki a "nyálas" rész. Max beszédnél, de az meg normális. A rúzs semmiképp nem fogja be azt a részt.
2014. márc. 3. 16:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Így van, pontosan ezt írtam le, hogy beszédnél látszik. Lehet normális, de szerintem roppant bután fest... és érdekes, sztároknál még sosem láttam ilyen "bakit". Érdekelne, hogy nekik miért nem látszik.
2014. márc. 3. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha természetes színű rúzst használsz, az nem üt el annyira...

Nem fogja befogni egy rúzs se, ügyesen artikulálnak a sztárok, szerintem úgy...

2014. márc. 3. 17:10
 5/8 A kérdező kommentje:

ó... na arra még nem gondoltam, hogy én mozgatom rosszul a számat :D hm... na akkor erre odafigyelek

egyébként nem túl erős a rúzs, amit használok, kb hússzínű, enyhén rózsaszínes, szóval nem rikítóvörös pl. de én így is látom a "határt", és zavar

2014. márc. 3. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
a husszinűnél tuti nem vészes ha ilyen, azt hittem vörös vagy piros rúzsról van szó.
2014. márc. 3. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mindig befestem valahogy azt a részt is, alig erőszakolom rá, de azért olyan lesz.:D Bár nem marad fent túl sokáig.
2014. márc. 7. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
szia:) zsepivel itasd le a nyálas részt, és kend fel a rúzst. :D és ha nem szeretnéd, hogy a fogaid is rúzsosak legyenek akkor van egy undi, de mégis tuti tippem: kapd be az egyik ujjad és húzd ki úgy hogy az ajkaid "körülöleljék" az ujjad :D így a felesleg lejön, tehát nem lesz rúzsos a fogad de a szín ott marad :) remélem érthető volt :)
2014. márc. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!