Megéri elmenni kozmetikusnak vagy masszőrnek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Érdekel a szépségápolás!De még igazán nem tudom, hogy melyik lenne a jobb!(Újságokban állandóan keresnek kozmetikust eg masszőrt!)
20 éves vok!Van egy érettségin és majd most fogok befejezni egy OKJ-s képzést, de ez egyáltalán nem érdekel sajnos, meg a suli(Perfekt) is elég gáz!
Még milyen képzések vannak szépségápolással kapcsolatosan?Egyáltalán megéri!!!
2009. dec. 11. 11:36
1/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy a kozmetikusi szakma már annyira telítve van. Nem árt elvégezni, egy másodállásnak, vagy első munkának jó lehet, de én a helyedben mellette tanulnék egy olyan szakmát is, amiből később jobban meg tudnék élni. Plusz arról se feledkezz meg, hogy ha úgy adódik, az utolsó idénytelen, koszos vendéget is kell nyomkodni...
2/3 anonim válasza:
én nem tudom de a maszzáshoz kapcsolódóan szivesen elmennék egy csokimassszásra:D
3/3 anonim válasza:
kozmetikusként nem fogsz megélni....és sztem csak az menjem kozmetikusnak akinek a külseje is megvan hozzá,azt hiszem ezt nem kell megmagyaráznom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!