Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez nem durván alattomos...

Ez nem durván alattomos szerintetek?

Figyelt kérdés

Tehát úgy kezdődött hogy 'kifogyott' a tubusos alapozóm, mondom már úgy is mindegy felnyitom és megnézem van-e még benne vmi, mert nem volt olcsó ÉS vagy 1-1,5 evőkanálnyi alapozó volt még benne az pedig nagyon sok!

most ugyanez volt a korrektorral(tekerős,dobozos) már úgy kifogyott hogy alig bírtam kiszedni belőle egy keveset, késsel nekiálltam kikaparni belőle a cuccot:D és ugyanúgy kb. 0,5 evőkanálnyi volt még benne

-Ez megint vmilyen ügyeskedés a gyártók részéről nem? ráírják, hogy 5g de annak kb. a negyede a dobozban marad, ha vki nem szánja rá az időt és szedi ki belőle...

Szóval kérdések:D

Ti csináltatok már ilyet?(kiszedni a 'nem létező' maradékot)? Én személy szerint kb. lesokkoltam, hogy majdnem kidobtam egy vagon alapozót/korrektort! :D

Meg persze jó tanulság is:D

2014. febr. 20. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ugyan ez van a dobozos majonézzel meg kechuppal is. Nem igen tud vele a gyártó sem mit tenni, max ha ilyen fogkrémes tubushoz hasonlóba tölti, de akkor meg mindenki gagyinak nézi és nem veszik meg
2014. febr. 20. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a korrektorstiftem szokott állandó jelleggel kettétörni, ilyenkor vissza szoktam a csavaros biszbaszba tömködni. De amúgy a tejes, gyümölcsleves dobozokból is csak nehezen tudod a cucc alját kiönteni.
2014. febr. 20. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A tubusosa alapozót fejjel lefelé szoktad tárolni? Én így szoktam, nekem nem szokott benne maradni szinte semmi. Az üveges pumpásakat állítva tartom, azon még látom is mindig, hogy meddig van, és nem marad benne sok cucc, csak a legalján egy kicsi. Én a stiftes korrektoroknál, rúzsoknál szoktam kiakadni. Pl. egy rúzsnál is vagy egy 1 cm-es darab marad a műanyagban. Mondjuk legtöbbször akkor is kidobom, mert nálam az is nagy szó, hogyha elhasználok egy rúzst teljesen (szerintem ilyen még nem is volt, csak ajakápolónál).
2014. febr. 21. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem alattomosság. Mégis mibe rakják, hogy minden kijöjjön belőle, meg könnyű is legyen kezelni és ne is száradjon ki? Aki akarja, kiszedi, aki nem, az ő baja. Én nem szoktam kiszedni, mert baromi sokáig tart, mire bármit is elhasználok. A korrektorom stift, az alapozóm meg műanyag flakonban van, nem tudom, hogy szedhetném ki belőle a maradékot.
2014. febr. 21. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én az arctisztítókat szoktam kettévágni, hogy kijöjjön minden belőle...

De szerintem ez nem a gyártó hibája, esetleg minél véknyabb tubusba teszik, annál kevesebb tud megakadni a végén benne, de azért egy 100/150 ml-es arckrémnél nem tehetik ilyen hosszú csőszerű tubusba a dolgokat, mert felborulna, nem is lenne praktikus se...

Amúgy én a kitekerős dolgok végét is mindig kihorgászom késsel...labello, korrektor, rúzs stb...

2014. febr. 21. 15:31
 6/6 A kérdező kommentje:

persze értem én hogy azért nem minden a praktikáról és a 'nem pazarlásról' szól, csak hát na.. elég kiábrándító volt, hogy korábban-mikor még nem fedeztem ezt fel, nem érdekelt,- simán kidobtam egy jó mennyiségű alapozót/korrektort

igen a tubusos alapozókat "fejjel lefelé" szoktam tárolni, már csak prüszkölt amikor felnyitottam:D és úgy volt benne ennyi

én is csak tubusosból tudom kiszedni, kiskanállal kikanalazom és egy tégelybe belerakom

korrektornál meg én is késsel ügyeskedem ki a dolgokat :D

2014. febr. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!