Urak, sminkben vagy smink nélkül látjátok szívesebben a párotokat?
Ilyen nincs csesszétek meg
-utcán kimész sminkben
-este lemosod
-reggel felkelsz mellettem sminkben
-újra kifested
-ha nincs kedved akkor nem
-hétvégén sem kell
ENNNNNNNNNYI
Dehogy idegesítem fel magam ilyen idiótákon, csak kajak mit kell ezen parázni. A jó isten sem akar olyan nővel együtt élni aki fél órával előbb kel fel hogy felkenje magára az arcát. Senki nem szeret smink nélküli nővel megjelenni, mert LEHETSZ ISZONYAT GYÖNYÖRŰ SZÉPSÉG KIRÁLYNŐ akkor is szebb leszel sminkben, és miért ne hoznád ki magadból a maximumot.
Szóval kit érdekel, úgy sem fogsz senki véleménye alapján többet vagy kevesebbet sminkelni.
:)
itt nem fogsz olyan válaszokat kapni, amik hűen tükröznék a valós állapotokat. sőt. de azért elmondom, hogy én speciel jobban tudom értékelni a természetes megjelenést. nem vagyunk annyira egy korosztály, de tuti akkor is ezt mondanám, ha 30 lennék.
21/F
Utolsó előtti: Igazad van..
Utolsó: Valami ilyesmit gyanítottam én is.:D Nekem pl. alapból karikásak a szemeim (mindegy, mit csinálok: így születtem), azt nem hiszem el, h csak engem zavarna.:D:S Úgyhogy ja, sajna korrektorral kéne ébrednem.. (Szerencsére ezt leszámítva szép a bőröm, nem "ragyás" sose) Bár most nincs ki mellett, úgyh már annak örülnék..:D Csak nem árt felkészülni arra, ha majd oda jutunk Vele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!