Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezek is szemhéjfestékek?

Ezek is szemhéjfestékek?

Figyelt kérdés

Még régen kaptam egy ilyen kis sminkkészletet. Van benne 3-4 db. szemhéjfesték. Viszont mellette ugyan olyan kis "dobozkában", mint a szemhéjfesték, van ilyen fényesebb, krémesebb állagú valami. Egyszerűen nem tudom, hogy az mi. Rúzs nem lehet. Olyan, mintha szemhéjfesték lenne, csak nem olyan poros...Barnában van.

Egyszerűen ötletem sincs. Pirosító? Vagy az is szemhéjfesték?

Bocsánat, ha érthetetlenül írtam le, de máshogy nem tudom elmagyarázni..:( Képet meg nem tudok csatolni.

2014. febr. 20. 20:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet bronzosító, vagy szemhéjfesték is...van, ami keményebb és van ami puhább állagú, és kép nélkül elképzelni se tudom, mi lehet...

Mondjuk én szemhéjfestéket is használok pirosítónak, szóval szerintem használhatod a szemedre és arcodra is...bajod nem lesz tőle, a gyártó meg érthetően írja le, hogy mit tartalmaz a termék, ha zavarja a nem rendeltetés szerű használat...

2014. febr. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!