Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire árt a bőrnek a napi...

Mennyire árt a bőrnek a napi szintű BB krém használata?

Figyelt kérdés
nagyon karikásak a szemeim, sehogy sem tudtam eddig eltüntetni őket, és engem nagyon zavartak már, így elkezdtem használni BB krémet. Úgy érzem ha nem is 100%-osan de legalább halványít rajtuk. 20 éves vagyok és eddig nem is nagyon használtam semmi sminket se, de mostanában elkezdtem szempillaspirált használni és ezt a krémet. Lehet alapozó jobban eltüntetné, de ahogyan utánaolvastam arra jutottam hogy ez a krém jobb. Ha majdnem napi szinten (hétvégén nem nagyon, meg amikor otthon vagyok) használom ezt a krémet, az mennyire fog ártani későbbiekben a bőrömnek? és a szempillaspirál használata?
2014. febr. 16. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
attól függ hogy milyen minőségűt használsz. Ha ásványi anyagokból készült hidratáló krémeset akkor nem lesz semmi bajod s persze jó minőségűt használj
2014. febr. 16. 20:57
 2/3 A kérdező kommentje:
hát jelenleg maybelline-t használok, de most nézegettem a Clinique BB krémet, igaz jóval drágább, de szeretném az úgymond legjobbat használni. De még nem nagyon jutottam döntésre, szerinted melyik mondható a legjobbnak?
2014. febr. 16. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
most épp a helia-d, nem egy márkás dolog, de nagyon dícsérik, elvileg nagyon jó, bár lehet nem a minőségére hanem a teljesítményére mondják. de a clinique meg egy nagyon jó márka, azzal biztos nem lősz mellé:) ja meg a vichy, teljesítményre nem tudom milyen, de a vichy termékek nagyon minőségű alapanyagból készülnek
2014. febr. 17. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!