Tudnátok ajánlani olyan vízálló szempillaspirált, ami tényleg vízálló és bírja is rendesen az uszoda- és tengervizet is?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 15:57
1/4 anonim válasza:
Ne ne már! Ugye ezt te se gondolod komolyan hogy egy éles fürdést, úszást bármelyik szempillaspirál is kibír? Minek fürdéshez smink?
2/4 anonim válasza:
Ne fáraszd magad a kereséssel, mert nincs ilyen.
A vízállóspirálokat maximum arra tervezik, hogy bírják a bőgést, a párát és az izzadtságot. Többségük viszont még ezt se teljesíti, nemhogy a "teljes bemerítést".
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nyaralni voltunk Konstancán, vagy 3 napig csak a tengerben voltam, nekem az Avon Big and Daring vízálló spirálja nagyon bevált ☺ Elkísért még a Balatonta is, én nagyon szerettem.
Hát a keféje nem volt tökéletes, de megtanultam vele bánni, nekem nagyon tetszik 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!