Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen smink...

Szerintetek milyen smink illik hozzám? Többi lent

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és a suliban lesz ilyen suli disco. Még sosem voltam kisminkelve csak otthon hülyéskedésből. Kék nagyon Nagyon világos szemem, ilyen arany színű szőkésbarna hajam és kicsit világos bőröm van. Minden véleményt szívesen fogadok.
2014. febr. 10. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem nézz youtube-on ilyen sminkvideókat,sokat segíthetnek :) pl: http://www.youtube.com/watch?v=mk3Nukcp8pg

amúgy írtam privátban.

2014. febr. 11. 15:33
 2/3 hosszúhajú ***** válasza:
meg kellene állapítani, hogy milyen típus vagy - tavasz, nyár ősz vagy tél - keresd ki a google -on. És ha pl nyár típus vagy ( én az vagyok ) akkor pasztell színeket használj. A tél típus az erős élénk színeké... nézd meg melyikbe tartozol, ruháknál is hasznát fogod venni. Az, hogy melyikbe tartozol, ki fog derülni szemed színéből, bőrszínből, eredeti hajszínből... látatlanban nyárnak tippelnének, de keress rá.
2014. febr. 18. 05:41
 3/3 anonim ***** válasza:
füstös szürke(fekete tus nagyon jó)sötétkék,sárga,ronz és barna, fehér,lila,ezüst
2014. márc. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!