Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megbízhatóak az AVON-os termékek?

Megbízhatóak az AVON-os termékek?

Figyelt kérdés
Honnan indult ez az egész? Miért veszik annyian? Jobb, mint amit egy drogériában vennék?
2014. febr. 9. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen jobb minőségű,változó ez a dolog,ahogy az ára is.Azért nem mondanám jobbnak a drogériás cuccoknál,mert elkérnek pl.egy szemceruzáért 1000 forintot,holott van a drogériában 500 forintárt ugyanolyan jó.Egyszer rendeltem egy ajakápolót,két hét alatt megjött,nagyon jó minőségű,valószínű ezt újraveszem.:)
2014. febr. 9. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Az Avon eredetileg egy régi amerikai cég. A klasszikus házaláson, ügynökökön keresztül terjesztették a termékeimet. Én nem tartom nagy számnak, sok termékük irritáló, kellemetlen. A dekorkozmetikumok rosszul pigmentáltak, gagyik. A parfümökben pedig kivétel nélkül ott lapul valami kellemetlen szúrós, olcsó, összecsapott alap. Ehhez képest túlárazott. Sokkal jobban jársz egy drogériás termékkel feleannyiért.
2014. febr. 9. 15:17
 3/5 Timi179 ***** válasza:

1886-ban alapították a céget az USÁban, már több mint 20 éve jelen van Magyarországon is! Az előttem elhangzottakkal ellentétben én abszolult elégedett vagyok a termékekkel, 8 éve használója és forgalmazója is vagyok! Szerintem nagyon jó árral dolgozunk, a minőségre nincs panasz és ellenben más cégekkel nálunk 100% visszavásárlási garancia van, tehát ha valami nem vált be, nem tetszik a színe, illata, külleme 3 hónapon belül visszaküldhető, cserélhető!

Illatokból, krémekből, alapozókból kérhetsz mintát!

A dekor kozmetikumainkat sok sminkes dícséri! :-)

Próbáld ki és megtapasztalod!

2014. febr. 12. 12:04
 4/5 anonim válasza:

[link]

azért veszik, mert ár-érték arányban remek termékeket lehet náluk kapni.

szerintem lehet jó dolguk van. én sok sminkükkel elégedett vagyok, a luxe rúzsokat kifejezetten szeretem. a szempillaspirálokat kevésbé. púderem körömlakkom és parfümöm van még tőlük, azokkal is elégedett vagyok. 18/L

2014. febr. 22. 14:40
 5/5 anonim válasza:
előző vagyok, bocsi nem ,,lehet jó dolguk van", hanem ,,sok jó dolguk van" :D
2014. febr. 22. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!