Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » SEGÍTSETEK NAGYON FONTOS ÉS...

Silencedepression kérdése:

SEGÍTSETEK NAGYON FONTOS ÉS SÜRGŐS NYELVPC-VEL KAPCSOLATBAN BŐVEBBEN LENT (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma 4. napos a nyelvpiercingem eddig semmi baj nem volt vele ahogy kell 2. nap feldagadt, próbáltam kímélni a tejes kajákat kerültem DE megettem 1 kókuszos kekszet és 1 epres kis csokit utána viszont azonnal öblítettem a számat, dohányzom de minden szál után sós oldattal öblögetek. MA azaz 4. nap úgy ébredtem hajnalban hogy valami nem stimmel a nyelvemen az ékszer körül tele volt ALVADT VÉRREL!! letakarítottam át öblögettem, délelőtt mikor megint felkeltem szintén alvadt véres volt de kisebb mennyiségű volt már! Nagyon fáj a fogam és be is van gyulladva hátul lehet összefüggés köztük?? Kérlek segítsetek valamit, van már egy ajak pc-m fémérzékeny nem vagyok, és az már 5 éve meg van.

Ja még valami tegnap átöblítettem 2x 40-50 fokos házipálinkával azt írta egy pc-s az oldalán, hogy ez jót tesz neki mivel fertőtleníti. Alapmódban nem vérzik de valamikor mégis elkezdi ha alvadt vér van körülötte, a helye nem csúnya kráteres ugye a dagadás miatt ahogy belesüppedt a golyó de nem gennyes. szóval mi lehet a baj?

2014. febr. 8. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Uhm... nem vagy normális? Ne itt írogass hülye kérdéseket, hanem menj el egy orvoshoz, ha már nem vagy képes kímélni a nyelvedet legalább egy hétig. Mert amúgy az nem nehéz, nekem is sikerült. Biztos bírtad volna 7 napig cigi nélkül. De ha nem, akkor így jártál. ORVOS!
2014. febr. 9. 00:02
 2/3 anonim válasza:
Így van. 2 hétig kerülni kell a tejtermékeket,a CIGIT,és az ALKOHOLT IS!Hozzáértővel nézesd meg (orvos) vagy pedig kérj tanácsot onnan ahol szurattad!
2014. febr. 10. 20:17
 3/3 anonim válasza:
Szia semmi baj nincs, én azonnal rágyújtottam a cigi nem okoz gondot én a Testimesékben csináltattam és ott azt mondta a pc-s nyugodtam, nekem is vérzett/vérzik még most is én hétfőn megyek vissza 4 hetes kontrollra a vérzés fizika hatás miatt van ráharaphattál vagy megsérthetted valamivel a nyelved! Pihentesd és nem lesz baja! :)A mélyedés természetes mivel a szájpadlásoddal alapból lenyomod az ékszert, pálinka meg szintén nem gáz hiszen fertőtlenít de inkább maradj a sós oldatnál vagy öblögetőknél, mert akár ki is csípheti a pálesz.
2014. febr. 13. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!