Hogyan rakjam fel az alapozót úgy hogy ne legyen foltos? )
Figyelt kérdés
Az én alapozóm kenős...olyan tubusban van mint a fogkrém!?VÁLASZAITOKAT ELŐR IS KÖSZÖNÖM!! :)2014. febr. 6. 18:09
1/4 anonim válasza:
én kézzel szoktam :D szerintem úgy lehet a legjobban eldolgozni :D hát hogy ne legyen foltos nemtom, nekem azért szokott látszani mert mindig száraz a bőröm és hámlik :D
2/4 anonim válasza:
az ujjbegyeiddel körkörös,de ne masszírozó mozdulatokkal! az ecset illetve a szivacsos megoldás mégjobban foltoz..a legjobb, ha használsz néha bőrradírt,és hidratálsz. Ha előtte vmi egyszerű krémmel kened az arcod,attól simább lesz,és amint beszívta,jöhet az alapozó. Azért foltos, mert nem egyenletes az arcbőr,tehát nem mindenhova kell ugyanolyan egyenletesen felvinni.
3/4 anonim válasza:
Alapozó előtt szoktak bőrradírt és hidratálót is használni. Amúgy meg legjobb eredményt a duo fibre ecsettel lehet elérni, persze csak ha tudja is az ember használni.
4/4 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos válaszokat.kipróbáltam és tényleg bevállt!! :*
2014. jún. 1. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!