Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Mi a véleményetek a...

Lányok! Mi a véleményetek a Lovely Spectacular Me Volume Szempillaspirálról?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hideget-meleget róla. Érdemes megvenni? Minél több vélemény, annál jobb!:) Köszi!

2014. febr. 5. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kék, ugye? Szerintem jó, én szerettem, most a sárgát vettem, mert orrba-szájba dicsérte mindenki - őszintén szólva nekem kevésbé vált be, tuti visszatérek a kékhez.

Az biztos, hogy elég fekete színe van, és nem potyog le 3 perc alatt az egész a szemem alá. Egyéb extra képességek megítélésében nem vagyok jó, hosszítani hosszított nálam. De tény, hogy alapból is hosszú, dús, ívelt pilláim vannak, úgyhogy gyakorlatilag mindegy mit kenek rá, nem biztos, hogy jó alany vagyok tesztelni. A keféjét szerettem, mert nem ragasztja össze tincsekbe, viszonylag sokáig tudtam használni, mielőtt beszáradt volna, úgyhogy ha semmi különleges igényed nincs, ennyi pénzért nagyon tudom ajánlani. :)

2014. febr. 5. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!:)

Igen, én is nem olyan rég fogyasztottam el a sárgát, de szerettem.:)

2014. febr. 5. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Én először mikor megvettem majdnem kidobtam pár használat után, mert túl sok festéket vett fel, kicsit folyós is volt. 2-3 hét használat után viszont gondolom ahogy fogyott belőle nagyon jó lett. Szépen szétválasztott, hosszabbított is. A sárgát is szerettem, meg ezt is. Azért nem olyan jók, mint a Max Factor False Lash Effect Fusion, de ár-érték arányban mindenképp a legjobbak.
2014. febr. 6. 10:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. febr. 6. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!