Kamaszlányok és szüleik! Nektek mikor engedték meg a szüleitek, hogy sminkelhessétek magatokat? Mennyi időbe telt meggyőzni őket?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 16:26
1/8 anonim válasza:
Igazából én önkényes gyerek voltam megsem fordult a fejemben, hogy a szüleimtől bármilyen engedélyt kérjek. 14 éves voltam mikor minimálisan sminkelni kezdtem anyukám pedig egy idő után megszokta. :)
2/8 anonim válasza:
gondoltam enis leirom hogy en hogy vagyok ezzel. de az elottem levo pontosan azt irta le ami velem is volt :D
3/8 anonim válasza:
Nem kértem engedélyt,bár mikor elkezdtem(13 évesen)anya mondta,hogy mértékkel.:) Amúgy azóta is csak spirált,és BB krémet használok.!:-)
4/8 anonim válasza:
Nem kértem engedélyt:) idén, nyolcadikba elkezdtem spirálozni és szóvá se tette. rákérdeztem, hogy nem is vette észre? mondta:de, de ez belefér, csak több ne legyen. Meg persze korrektort szoktam a piros foltokra, meg ajakbalzsam ami néha színezett, de akkor sem az a durván erős:)
5/8 anonim válasza:
14 éves voltam, én se igen kértem engedélyt. AZóta is csak szemceruzát használok.:D
6/8 anonim válasza:
14 evesen kezdtem en is. Eleinte csak szempillaspiralt, vilagos szinu szajfenyt hasznaltam, valamikor vastag fekete szemceruzat is , de elegge rosszul allt igy anyukam beiratott egy sminkes tanfolyamra, ahol azt tanultam meg, hogy hogyan sminkeljem magam (mi all jol, hogyan kell hasznalni az ecseteket, a tust stb ) :) De nagyon jol tette, soha nem szolt bele azota :d
7/8 anonim válasza:
Nekem anyám 13 éves koromban adta oda az alapozója maradékát, mert utáltam a pattanásaimat. Így alapozóval kezdtem, 14 éves korom körül meg jött szépen a többi, először csak anya régi sminkcuccai, aztán sajátokat is kezdtem kapni. Szóval nekem gyakorlatilag anyám már azelőtt a kezembe adta a sminket, mielőtt nekem eszembe jutott volna. Ehhez képest most 18 vagyok és alig használok valamit, szóval szerintem nem igaz, hogy minél korábban kezd valaki sminkelni, annál több mindent fog magára kenni később.
8/8 anonim válasza:
Én sem kértem engedélyt.
13 évesen kezdtem én is anyu alapozójával, bár nekem nem volt rá szükségem, csak minden barátnőm sminkelte már magát, így úgy gondoltam, hogy nekem is kell.:DD Bár kb korrektorként használtam. (mitesszeres az orrom és állam, de pattanásaim sosem voltak)
Utána fokozatosan tettem még hozzá valamit. 14 évesen szempillaspirál, púder. Alkalmanként szemhéjpúder, szemhéjtus, szemceruza.
15 évesen bronzosító, pirosító.
De hétköznaponként azóta is csak minimális alapozót, púdert fixálásra, szempillaspirált, és halvány pirosítót/bronzosítót használok, 17 vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!