Tincses műszempillám volt 1 hónapig! Nagyon kihullott tőle az eredeti pillám, mit csináljak, h. hamarabb visszanőjön? (többi lent)
Tincses szempillát rakattam, mert, hogy az milyen szép, és így legalább nem kell minden reggel a spirálozással vesződni... Amikor leszedték majdnem sírva fakadtam :( Alig maradt szempillám rövidek és ritkásak lettek, ezért ördögi körbe kerültem és megint rakattam... De mondta a kozmetikus, h. majd pihentessem legalább 1 hónapot, h. visszanőjenek a pilláim.
Mivel kenegessem, h. hamarabb visszanőjenek, vagy tudnátok ajánlani 1 sminkelési módszert, hogy ne látszódjon ennyire, h. megrövidültek?
(amúgy nem voltak ennyire rövidek és ritkák a pilláim lehetnek újra a normálisak?)
Köszi a segítséget!
ricinus olaj!! nagyon sokat hallottam h növeszti meg jó a szempillának!
hátha segít :)
Ne aggódj,2 havonta amúgy is cserélődik a szempilla-készleted. Visszanő az összes :)
Addig meg fogadd meg az elöttem-szólók tanácsait... :)
Remélem segít :)
Az első válaszolónak mondom,h nyugodtan csináltasson műszempillát,de 3D-set,mert az a saját pillával hullik kii..ami ugye amúgy is kiesne.Nekem bevált,ha vigyáz rá az ember,akkor egy hónapig szinte teljes egészében megmarad,és szép is :)
Van egy szepcsepp, amit súlyos szembetegségre adnak, napi egyszeri cseppentésre.Na attól egy hónap alatt
hosszú sűrű alsó-felső pillák nőnek.De:ez csökkenti a
szem nyomását, tehát egészséges szembe nem jó.azt kellene
megtudni,hogy ezt a folyadékot ecsettel vagy applikátorral a pillákra kenve lehetne-e használni anélkül, hogy ártson.Ha van szemorvos ismerősöd kérdezd meg.
az, hogy látványosan megnő való igaz, mert én magam is
használom de sajnos szembetegség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!