Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki Dermacol-t használ az rak...

Aki Dermacol-t használ az rak magára púdert is?

Figyelt kérdés

2014. jan. 30. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
A Dermacol alatt a cseh sminkmárkát érted? Konkrétan melyik termékükre gondolsz? A BB krémre, korrektorra vagy az alapozóra? Nekem van egy alapozóm tőlük, amivel nem igazán vagyok megelégedve, elvileg mattítania is kéne, de nem igazán hatásos, nagyon kenődik, ezért használok púdert (más márkájú, de volt már Dermacolos púderem is, csipkemintás és egész jó). Lehet, hogy más alapozójuknál, BB krémüknél, korrektoruknál nem szükség púdert használni, mert a Dermacol nem egy fajta terméket gyárt és te nem konkretizáltad melyikre is gondolsz. Azt neked kell látnod, tudnod, hogy szükséges-e a púder.
2014. febr. 1. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
ezt használom [link]
2014. febr. 1. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt még nem próbáltam tőlük, szóval nem tudom milyen. Ha tartós, nem kenődik, nem fénylik át, akkor nem muszáj púdert használnod. Nekem egyébként ez van: [link]
2014. febr. 1. 19:56
 4/7 A kérdező kommentje:
és ami neked van az jol fed??
2014. febr. 1. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem eléggé pattanásos az arcom és nem nagyon fedi el őket, sőt még az arcom pirosabb területeit sem és kiemeli a száraz felületeket, míg a zsírosabb részt (T vonal) egyáltalán nem mattítja. Nagyon kenődik, még púderrel is, egyszerűen megfogalmazva: nem vált be. 9 euróért sokkal jobb termékre számítottam, biztos nem veszem újra.
2014. febr. 1. 20:07
 6/7 A kérdező kommentje:
hat nekem nem pattanásos az arcom csak szeplok vannak rajta és ez ellen használok alapozót
2014. febr. 1. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Mint írtam, nekem nem csak a pattanásaimat nem fedi el, hanem az arcpirosságot sem. Szerintem a szeplőket sem fedné el maradéktalanul. Ha érdekel ez az alapozó, akkor próbáld ki a teszterét és meglátod mennyire használ neked. Az meg a másik, hogy nagyon kenődik.
2014. febr. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!