Ez a tusvonal csúnya? (kép)
eddig sosem használtam tust, így sikerült, de nem tudom ezt szép-e vagy túl vastag, vagy rossz helyre húztam-e? Ezekre a kérdésekre ha válaszolna valaki megköszönném :)
Hát ezt nehéz megmondani ez alapján. :D Húzhatsz nagyon szép tusvonalat, ha nem passzol az arcodhoz, hiába. Így, hogy a szemedet átszínezted, és a maradékot is szétszerkesztetted, meg amúgy sem egész arcos, nem tudom, jó helyre húztad-e, nem vészes, de szerintem a szélein jobban el kéne vékonyítanod a vonalat, ott picit talán vastag, és ahogy már írták, a külső széleken nem jó az irány, ezek így szomorú kiskutyaszemek, nem előnyös a szemöldököddel sem (már amennyit látunk belőle). Plusz ez már egyéni ízlés kérdése, de szerintem az nem jó smink, hogy csak egy tusvonás és kész, valami kevés satír és kontúr akkor alulra is dukál, szebben keretezi a szemet. De persze ha neked így tetszik, semmi gond. :) A tus amúgy okés, spirálozni viszont tanulj meg mellé, úgy látom, világos pilláid vannak, annál trükközni kell, hogy a tövénél is legyen elég festék. Mindkét oldalról húzd végig a kefét, esetleg egy fekete szemceruzával húzd ki a felső részét is a szemednek, sokkal szebb lesz. :)
Ha már belejöttél, lehet trükközni is, vékonyabb, vastagabb vonal, cicásabbra, stb, csak gyakorlás kérdése, hamar belejössz szerintem.
de vicces a (szemből) bal szemed
:DDD
Köszönöm szépen a segítséget majd megpróbálom :) tudom hogy nagyon feltűnő hogy átszíneztem de nagyon nem voltam megelégedve a képpel és gondoltam, csak a tusvonalat nézzétek, ne a csúnya szemet :PP Utólag lehet hülyeség volt, de hát na:D Egyébként spirálozni már jobbat tudok, főleg hogy vettem egy sokkal jobb spirált, látszik hogy szebb :)
Különben pedig nem értem mért vicces a bal szemem és ha vicces is akkor mért csak a bal mert szerintem mind a kettő egyformán béna :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!