Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rimmel Stay Matte vs. Catrice...

Rimmel Stay Matte vs. Catrice All Matt Plus alapozó?

Figyelt kérdés
Kombinált bőröm van, a T- zónám nagyon hamar átfényesedik, majd őt követi az egész homlokom is. Szeretnék végre valami mattító alapozót, ami be is tartja ígéreteit. A krémmánián láttam a véleményeket, most a tiétek érdekelne.:)

2014. jan. 22. 20:49
 1/5 anonim válasza:
Stay Matte! Én is azt használok és imádom!!!:)
2014. jan. 22. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Catrice! Nekem is ilyen bőröm van és a Rimmelesben az a jó,hogy hab állagú,viszont nagyon hamar kifényesedik alatta a bőr.

A Catrice-t próbáltam és nagyon jó :)

2014. jan. 22. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Baártnőmnem Catrice-e van, neki tényleg nagyon szép matt lesz tőle a bőre, púdert se szokott használni azt mondja. Viszont neki a szeme alatt nagyon száraz a bőre, azt ez az alapozó kiadja, extrán kell hidratálnia.

A Stay Matte-ból a púdert használom csak, de azt mondják az alapozó is jó, ha olyan minőség, mint a púder, akkor már jó :D

2014. jan. 22. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:

A Rimmel összetevői nem jók, a Catrice nem tökéletes, de legalább nem okoz pattanásokat. Púder mindegyikre kell. Nincs olyan alapozó, ami 8 órán keresztül lematítt.

Catrice nagyon jó, de a száraz részeken hidratálj alá.

2014. jan. 23. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat:)) Akkor kipróbálom a Catrice-es alapozót, remélem beválik:)
2014. jan. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!