Ti mit csináltok, hogy ne kenődjön el a sminketek pl. szex közben?
Figyelt kérdés
Annyira idegesítő, mikor az izzadástól vagy simán az összebújástól elmaszatolódik az egész, és a szerelmem arcára is jut a szemfestékből, én meg úgy nézek ki, mint vmi drogos.:S (Nagyon kis jelentéktelen szemem van, így az nem opció, hogy nem sminkelek a randira.)2014. jan. 21. 22:14
1/11 anonim válasza:
:D Mondjuk soha nem szexelek sminkelt képpel. De nálad ez nem opció.
Akkor használj minőségi, vízálló termékeket!
3/11 anonim válasza:
Nézelődj neten, hogy mit ajánlanak, mert ebben az esetben neked tényleg megéri egy-két jobb minőségű terméket beszerezned.
4/11 anonim válasza:
Szemceruza helyett használj tust meg vízálló spirált.
Vannak ilyen sminkfixálók is, nem tudom, mennyire hatásosak.
5/11 anonim válasza:
Ne szexelj randin:-D Amúgy sminkfixáló, ha az nincs, néha jó a hajlakk is az arcra fújva, de ezt ne használd rendszeresen.
6/11 anonim válasza:
vízálló smink+sminkfixáló
lakkot meg ne fújj magadra, hacsak nem akarod, hogy begyulladjon a szemed
Azt meg értem, hogy randira sminkelsz, de soha nem fogsz szemfesték nélkül mutatkozni?? Mert kicsi a szemed és meglátja a pasi? Hidd el, nem fog megrémülni tőled...
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak: De, majd idővel nyilván.. Minimál sminkben látott már, de most ha rendesen ki vagyok sminkelve egy alkalomra, és utána szexelünk, ne kelljen már azt mondani, h "várj, lemosom a sminkem"..:D
2014. jan. 22. 11:29
8/11 anonim válasza:
Ha csak a szemhéjfestékkel van gond, egy szemhéjalapozó is megoldja a problémát. Szempillaspirálból meg vízálló.
9/11 A kérdező kommentje:
Ezek jól hangzanak (sz.héjalapozó, sminkfixáló). Van kedvenc terméketek? Előbbiből anyukám vett Avonosat, de viszketett tőle a szemhéja, pedig Ő nem is érzékeny szemű -ahogy én. Meg már vettem tégelyes szemhéjtust, kettőt is, de rámennek a lencsémre és nem lehet leszedni.-.- (De sok bajom van, mi?..:D:S)
2014. jan. 22. 23:03
10/11 anonim válasza:
Szeméhéjalapozóból nekem az Art Decós nagyon bejött, kb. 2800 Ft, Douglasban lehet kapni, meg asszem Müllerben is. Nagyon jó, mert egész éjszaka a helyén tartja a szemhéjpúdert. Annyi a titka, hogy jó, ha van egy testszínű szemhéjpúdered, amit első rétegnek felkensz, és utána már mehetnek is rá a színek. Máskülönben nagyon nehéz összesatírozni az árnyalatokat, mert tényleg ott tartja a festéket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!