Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem. Megy át a fülbevaló...

Miért nem. Megy át a fülbevaló a fülemen?

Figyelt kérdés
Oktober elején lövettük és én most kiszedtem de nem megy vissza mert hátúl van egy megkeményedett seb. Meg fáj amikor vissza akarom tenni. Ilyenkor mit kell csinálni?? Nem fog beforrni??

2014. jan. 20. 16:10
 1/6 anonim válasza:
Bőrgyógyászat! Ott adnak kencét vagy sprayt :)
2014. jan. 20. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is menj dokihoz.Amúgy forgatni kellett volna.:)
2014. jan. 20. 18:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi mind a kettőtőknek. Amúgy forgattam, már 3 hónap után azt hittem ki lehet venni de akkor még biztos nem gyógyult be.
2014. jan. 20. 19:13
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Én tavalyelőtt novemberben lövettem ki, és karácsonykor vettem ki. Szörnyű volt, fájt, csípett, nem bírtam semmit beletenni, egyszer annyira próbálkoztam, hogy elájultam...

Három hónap után ezer százalék, hogy begyógyult, a seb szerintem onnan elmozdítható lenne, lehet, hogy csak odaragadt, azért fáj, amikor megpróbálod betenni a fülbevalót. (Tapasztalat.)

Annyit tanácsolnék neked, hogy kend be valamivel, attól lehet, hogy a seb is meglágyul, és könnyebben lejön.

Ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy beválik, nem vagyok orvos, csak segíteni szeretnék.

Egyébként az én fülem a bizsut se bírta, de addig erőltettem, amíg be nem adta a derekát, és most már bármit hordhatok. :D

Sok sikert!!! :)

2014. jan. 23. 21:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!! ;)
2014. febr. 3. 21:40
 6/6 anonim válasza:
Na, végül is sikerült meggyógyítani? Most már átmegy? :)
2014. febr. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!