Nagyon szokatlan lenne egy szemüveges menyasszony?
Egyik barátnőm is szemüvegesen ment férjhez, miért lenne szokatlan? Te mit szeretnél? Csak azért, mert az esetek 99%-ban szemüveg nélküli, sőt, mű kinézetőre megcsinált menyasszonyok vannak, attól még nem kell beállni a sorba :)
Vagy ne vedd fel a szemüvegedet és vaksiskodj :) Vagy csináltass kontaktlencsét, de akkor még időben, hogy a szemed (és te is) addigra megszokja.
Egyébként én is szemüveges vagyok, szeretem, sőt, nélküle már olyan "üresnek" érezném az arcom :D
már miért lenne? jajjj ne butáskodj már :D
a párod így szeretett beléd, te így szoktad meg magad, miért változtatnál?
Szerintem egyáltalán nem baj. Én is szemüveges vagyok, bár hordok kontaktlencsét is, mert jobban szeretem. De ha nem lenne, akkor szemüvegben mennék férjhez, mivel anélkül semmit nem látok.
Ha valaki ilyen és ezt szokta meg, akkor miért kell kényszerből változtatni az esküvő miatt? Miért ne lehetne akkor is önmaga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!