Melyik ecsetkészletet vennétek meg?
[link] (ez pár hét múlva lesz)
A fő szempont, hogy minél több 'szemre való' ecset legyen a készletben, valamint az, hogy ilyen árban legyen (9-10.000 Ft értékben maximum).
E-bay-ről nem szeretnék rendelni, mert türelmetlen vagyok, valamint tartok attól, hogy elveszik a csomagom, rosszat kapok, lenyúlják a pénzem (tudom, ott a PayPal). Nem nagyon bízok a külföldi 'rendelős oldalakban'.
Ti melyiket vennétek?
Ha ecsetkészlet akkor mindenképpen a Make Up Plaza-ból vásárolnék. Ott a legnagyobb a kínálat és a legjobb árban. A PP inkább egy drogéria, a Make Up Plaza pedig egy profi sminkes áruház. A BH termékek amolyan drogériás cuccok, de ettől még kielégíthetik az igényed. A Make Up Plaza -ban bármilyen típusú, akár extra minőségű készleteket is találsz. Én egyébként sem egyiket sem másikat nem választanám, hanem a Make Up Plaza -ból egy teljesen másik készletet vennék :-)
Ja, egyébként a PP-től olyan rendelni, mintha E-bayról rendelnél, mert elég trehányak. Ráadásul nem értem a kérdésed, hisz a PP egy szlovén cég, nem magyar, szóval a rendelésed külföldről érkezne :-O A Make Up Plaza a magyar, ők a megbízhatóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!