Fél szemmel hogyan húzzam ki a szemem?
Figyelt kérdés
volt egy balesetem, és ennek következtében a bal szememre szinte teljesen megvakultam. a hétköznapokban nem okoz gondot, viszont szeretem kihúzni a szemem tussal, de így nem lehet.. becsukom a jobb szemem és nem látok semmit. tudtok valami megoldást hogy tussal vagy szemceruzával ki tudjam húzni felül a szemem? köszönöm! 18L2014. jan. 16. 18:02
1/3 anonim válasza:
szia:) szerintem próbáld meg úgy, hogy nem csukod be a szemed, hanem csak hunyorítasz, vagy az sem szükséges.
én nem szoktam túl vastag vonalat húzni, és sokkal jobban megy, ha kicsit hátra döntöm a fejemet. remélem sikerülni fog neked is, csak egy kis idő és gyakorlás, és minden rendben lesz:)
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, meg fogom próbálni :)
2014. jan. 16. 18:23
3/3 anonim válasza:
Én sose csukom be a szemem, mert nem ugyanaz az eredmény, jobban látom, milyen vastagra kell, ha nyitott szemmel csinálom. Ajánlom a könnyen felkenhető, pl zselés tust, mert akkor nem kell nagyon rányomnod, amitől pislognod kéne :)
Én inkább nagyra szoktam nyitni a szemem és picit felemelni az állam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!