Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Saját körmömre lehet zselével...

Saját körmömre lehet zselével díszíteni?

Figyelt kérdés

Szép hosszúak a körmeim, csak az a baj hogy a körömlakk gyorsan lepattog akármit is csinálok vele (sok mosogatás, ha van kerti munka stb).

Ezért azt szeretném, ha zselével lenne díszítve a körmöm és nem kerülne alá tip valamint teljes zseléréteg se lenne rajta csak a minta. ez lehetséges?

tehát például csak egy virágot rajzolni minden körmömre zselével. és az nem kopna le nem? vagy ez nem lehetséges?

2009. dec. 1. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
én ugy tudtam hogy a virágot porcelánnal csinálják... amugy meg lehet erösiteni a saját körmödet zselével és azt utána akármivel diszited, tartos lesz.
2009. dec. 1. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:

de az én köröm erős...csak írtam hogy a lakk gyorsan lekopik róla.

nem szeretnék zseléréteget húzni rá, ugyanis láttam az olyan nők körmét, akinek zselés műkörme volt és utánna teljesen elgyengült a köröm illetve gusztustalan volt.

szóval én csak díszítést szeretnék, hogy ne kopjon le mint a lakk de a saját körmömön legyen.

vagy amit te mondasz az nem olyan káros mint a műköröm?

bocsi lehet hülyeséget írtam csak nem vok jártas...

2009. dec. 2. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
én valami ilyesmire gondoltam... [link]
2009. dec. 3. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
A zselés diszités nem tapadna a saját körmödre. Mindenképp kell alá legalább 1 réteg zselé,de ahhoz meg kell reszelni a köröm felületet,amit te nem akarsz. Tehát nem lehet természetes körömre zselével disziteni! De lehet kapni Top gélt,ami uv fényre köt. Ha rákened a kilakkozott körmödre,akkor sokkal tartósabb lesz és szép fényt ad. De ehhez kell uv lámpa.
2009. dec. 3. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Amit belinkeltél képen törtkagyló,csillámpor és kész diszek vannak,ezek nem zseléböl vannak csinálva. Ezt te is meg tudod csinálni,sima lakkba nyomod bele a diszeket és bekened Top géllel,ahogy az elöbb irtam.
2009. dec. 3. 11:50
 6/6 A kérdező kommentje:

3. válaszoló adta meg a leghasznosabb választ:)

erre voltam kiváncsi, de látom nem fog összejönni.. az eszembe se jutott, hogy körömre nem tapad a zselé. :S:)

majd utánna nézek a másik dolognak amit mondtál.

azért a többieknek is köszönöm!:)

2009. dec. 3. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!