Saját körmömre lehet zselével díszíteni?
Szép hosszúak a körmeim, csak az a baj hogy a körömlakk gyorsan lepattog akármit is csinálok vele (sok mosogatás, ha van kerti munka stb).
Ezért azt szeretném, ha zselével lenne díszítve a körmöm és nem kerülne alá tip valamint teljes zseléréteg se lenne rajta csak a minta. ez lehetséges?
tehát például csak egy virágot rajzolni minden körmömre zselével. és az nem kopna le nem? vagy ez nem lehetséges?
de az én köröm erős...csak írtam hogy a lakk gyorsan lekopik róla.
nem szeretnék zseléréteget húzni rá, ugyanis láttam az olyan nők körmét, akinek zselés műkörme volt és utánna teljesen elgyengült a köröm illetve gusztustalan volt.
szóval én csak díszítést szeretnék, hogy ne kopjon le mint a lakk de a saját körmömön legyen.
vagy amit te mondasz az nem olyan káros mint a műköröm?
bocsi lehet hülyeséget írtam csak nem vok jártas...
3. válaszoló adta meg a leghasznosabb választ:)
erre voltam kiváncsi, de látom nem fog összejönni.. az eszembe se jutott, hogy körömre nem tapad a zselé. :S:)
majd utánna nézek a másik dolognak amit mondtál.
azért a többieknek is köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!