Ti melyik kezeteket hordjátok a karórátokat?
Figyelt kérdés
Mert én jobbkezes létemre a jobb csuklómon :D2014. jan. 12. 15:46
11/15 anonim 

válasza:

Néha ezen, néha azon hordom. De amúgy a kezem is így használom, pl. a laptopon a kurzort a ballal tudom jobban használni, írni mindegyikkel tudok, de inkább jobbkezes vagyok. Enni is hol ballal, hol jobbal szoktam, viszont a kést mindig a bal kezemben fogom. Fura szerzet vagyok. :D
12/15 anonim 

válasza:

Jobbkezes vagyok, a bal kezemen hordom
13/15 anonim 

válasza:

Már régen nem hordtam órát, de amikor hordtam, mivel balkezes vagyok a jobbon hordtam, és most is így hordanám.
14/15 anonim 

válasza:

Igazából van erre egy "szabály" csak az emberek nem tudják. Órát mindig a BAL kezünkön hordunk, karkötőt peig azon amelyiken nincs óra. Amennyiben egyik kezünkön sincs óra, a karkötő bárhova mehet.
15/15 anonim 

válasza:

Jobb kezes vagyok, jobb kézen :D
Ami azért furcsa, mert régen a balon hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!