Hol kaphatok ilyen karkötőt és kb. mennyiért? Ez a gumikarkőtő.
[link] (balkezén-ami nincs felemelve)
ez a gumi karkötő,olyan nem tom h kell összerakni és nagyon sok fiatal csajszin látok most ilyent és nagyon tetszik már rég szeretnék ilyent.
kérlek SEGíTSETEK!!!!!!!
13:42-es vagyok!
Találtam egy youtube videot.
Nagyon egyszerű... rem.segítettem ! =)
itt a link:
köszönöm ezt a sok sok sok segítséget!!!!!!
KÖSZÖNÖM! öö esetleg tud még vmilyen boltot ahol lehet ilyen gumit kapni? nem biju brigitte meg nem az a szuper(pesti vagyok) szóval.....kösziii mindent még ez az 1 kérdésem van:P
Szia 10:16-os vagyok!
Hát ha nem bijou brigitte és nem szuper akkor még nézd meg a plázákban esetleg: C&A ,H&M , Pimkie ,100-as boltok,de sztem mindenféleképpen menj el a bijou brigitte-be! Én is megyek majd.
Sok sikert a vásárláshoz! =)
az első vagyok most is! :D
Voltunk ma bijou brigitte-be és vettem. Mondjuk nem volt fekete, direkt meg is kérdeztem, csak rózsaszín, zöld, sárga és narancssárga. De nem baj, megvettem.
Ez a 4 volt 390 ft.
A második vagyok ismét!
18:16-os örülök,hogy tudtál venni. És sikerült is megcsinálni a karkötőt ? =)
Én hnap megyek a bijou brigitte-be rem. itt lesz fekete, mivel nekem már szines van !
18:16os vagyok!
Igen sikerült megcsinálni. Örülök neki.
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
09:54-es vagyok!
Örülök,hogy sikerült megcsinálnod. =)
Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok! ^.^
az utolsó komisnak lenne a kérdésem!!!
szerintem ez a karkötő abszolút unisex. Mindenkinek mást jelent. hallottam ezt a szex témás jelentést, de én pl a bnőmmel vettem és nekünk ez amolyan kapcsolat/barátság karkötő. ezt lehet családdal, barátokkal kitalálni, meg végülis te magad is kitalálhatsz egy jelentést. sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!