Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek szép ez a fajta...

Szerintetek szép ez a fajta piercing?

Figyelt kérdés
[link] nekem nagyon tetszik *-* szeretnék ilyet csináltatni:D csak előtte kíváncsi vagyok mások véleményére is:)

2014. jan. 8. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
ja szép, ameddig véletlen ki nem téped, amire elég sok az esély.
2014. jan. 8. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, de én is félek tőle, hogy beleakad vele, ill, hogy csúnya marad a helye..különben már rég megcsináltattam volna:D
2014. jan. 8. 23:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát, akár vonzó is lehet, de ha nem modellnek készülsz, nem ajánlom, lásd fentebb elmondott praktikai ok. Ha egyszer kiszeded, tuti nyoma marad. Ráadásul az irritáció miatt nagyon könnyedén elkezdthet gennyesedni, kilökődni.
2014. jan. 9. 00:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szólók írták. Ráadásul drága is, itt 7500 darabja, ami azért húzós. De tetszik amúgy :p.
2014. jan. 9. 00:24
 5/10 A kérdező kommentje:
áhh felejtős:( azt olvastam hogy a microdermal pc-t a bőr kilöki magából 2-3 hónap alatt :((
2014. jan. 9. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez így van, szép, meg csini...de csak egy darabig, nem tartós.
2014. jan. 9. 19:54
 7/10 A kérdező kommentje:
2-3 hónapot nem ér meg hogy ha utána egy életig kell nézni a sebhelyet:D
2014. jan. 9. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
A 2-3 hónap azért nem szentírás, van, akinek 1-2 évig is benn van, helyfüggő igazából,meg szervezetfüggő:)
2014. jan. 9. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyet akarok már 2 éve.:D Nekem is nagyon tetszik.:)
2014. jan. 10. 17:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyenem mellkason, és folyton begyulladt, kilökődött, de hason jobban megmarad. Igazából szervezettől függ, ha nem volt még piercinged akkor nehéz megjósolni.
2014. jan. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!