Mennyire gyakori hogy egy 20-on éves nő soha sem sminkel és soha nem használ parfümöt?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 19:23
11/12 anonim válasza:
Parfümöt néha használok, de közel sem mindennap.
A sminkről ugyanez a véleményem. Felesleges időpocsékolásnak tartom, meg szebb sem leszek tőle. Majd ráér akkor, ha ráncosodom.
24/L
12/12 anonim válasza:
5-ös, sztem is igenis tudnám mit kezdeni a bőrproblémáddal. a 6-os a lehető legjobban leírta, mit lehetne tenni. nekem már egy db pattanásfoltom nincs, mióta AHA-t használok.
a blog amit linkelt a 6-os meg az egyik legjobb, s bár nem hivatásos szakértő a nőci, de ért hozzá. nem magától találta ki, amiket ír. legjobb példa a hatásosságra az, hogy nekem is jót tett az AHA. és nem én írom a blogot, mielőtt azt hinnéd. :D 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!