Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezek után mondjam le a kozmeti...

Ezek után mondjam le a kozmetikust és ne menjek?

Figyelt kérdés

Szóval szerettem volna felrakatni 3D szempillát.

Nem festem mert utálom hogy az egész fejem fekete, és eleve picik a pilláim,nagyon szép lenne, de olvastam hogy nagyon tönkre teszi saját pillánkat mert kihull vele együtt az összes és nem éri meg stb véleményetek?

Hogy mondjam le??

Én nem ismerem de kérdezte hogy ki ajánlotta én pedig mondtam hogy a sógornőm.

2014. jan. 6. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
te tudod,hogy mennyire éri meg,amúgy azt olvastam hogy a ricinus olaj nem csak a haj hosszát növeli,hanem a szempillákon is segít valamennyire
2014. jan. 6. 23:42
 2/4 sztrecskó ***** válasza:
a ricinus való igaz!
2014. jan. 6. 23:57
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem meg ne mondd le, menj el! egy alkalomra próbáld ki, attól nem fog kihullani, csak ha folyamatosan visszajársz és újra meg újra ragasztják. azért is gondolom, mert egy igen menő sminkes ismerősömnek rendszeresen van. ha hullajtaná a szempilláit nyilván nem csináltatná. de neki se folyamatosan van, csak nyárra.
2014. jan. 7. 00:42
 4/4 anonim ***** válasza:
ezek a mendemondák hülyeségek barátnőm minden nyárra tetet és még soha semmi baja nem volt tőle
2014. jan. 7. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!