Létezik olyan fülbevaló, aminek műanyag a szára?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 16:31
1/12 anonim válasza:
Igen. De én falun vettem, nemtom hol kapni még...
2/12 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ
2009. nov. 29. 16:42
3/12 anonim válasza:
szia nekem is van nagyon sok ..én mindig az Apacsba veszem őket, csak meg kell mondani,hogy müanyag vagy szilikon szárút kérsz
4/12 A kérdező kommentje:
nemtom hol van az az Apacs biztos Bp-n,én meg nem bp-i vagyok de azért köszi :) majd körülnézek.
2009. nov. 29. 16:45
5/12 anonim válasza:
Apacs a fehérvári plazaban is van..de viszont vigyázni kell rá mert könnyen eltörhet
7/12 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból: minek neked ilyen? Piszok gyorsan begyullad a legtöbb ember füle tőle. :S Amúgy az olcsó vacak bizsuk között keresgélj, én ott szoktam ilyen gyilkos dolgokat találni. XD
8/12 anonim válasza:
jaj nekem is volt egy kb 100ft-ért vettem. egyszer se volt rajtam, mert azonnal letört a szára :DDD
9/12 A kérdező kommentje:
azért mert nekem ált begyullad a fémektől a fülem.és ki akarok próbálni h ezzel mi a helyzet..
2009. nov. 29. 20:48
10/12 A kérdező kommentje:
*m
2009. nov. 29. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!