Hogyan lehetne egy gyűrűt szűkíteni?
Figyelt kérdés
Nem ékszerésznél vásárolt darabról van szó, szerintem biztosan kínai gyártmány, elméletileg cink ötvözet. Ezzel tudna az ékszerész valamit kezdeni? Vagy esetleg valami kreatív ötlet a szükítésre házilag?2014. jan. 3. 15:43
1/5 anonim válasza:
hazilag felejtos. ekszeresz tud vele valamit kezdeni, hacsak nem annyira rideg a fem, hogy eltorik az elso kiserletre.
2/5 anonim válasza:
Ékszerész lehet tud vele valamit kezdeni, de megnézetheted, nem kötelező megcsináltatni.
A LOTR tagból gondolom, hogy olyan gyűrűről van szó, nem? Akkor meg akaszd a nyakadva egy arany láncon, szerintem az is állatul néz ki :D
3/5 A kérdező kommentje:
Az Egy Gyűrű jól nézne ki úgy is, de most Aragorn gyűrűjére gondoltam. :) Köszi a válaszokat, majd elnézek egy ékszerézhez, és kikérem az ő véleményét is a dologról.
2014. jan. 4. 14:41
4/5 anonim válasza:
Óh, az más :D Akkor irány az ékszerész. Ahonnan rendelted nem tüntették fel az összetételét?
5/5 A kérdező kommentje:
Csak annyi volt feltűntetve, hogy cink ötvözet. Rákérdeztem, de az eladó se tudott többet, okosabbat mondani. :) Van ez a replikashop.hu Magyarországon, igazából onnan lenne az igazi, csakhát jó borsos áraik vannak. Viszont onnan szerintem megérné.
2014. jan. 6. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!