Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok nekem színezett...

Tudnátok nekem színezett hidratálót ajánlani?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok eddig még nem sminkeltem, csak minimális szempillaspirált használtam. Azt hallottam, hogy a színezett hidratálók nem károsítja a bőrt. Ez igaz? És honnan tudnék beszerezni? Melyik a márkát használjátok, és megközelítő ár mennyi?
2014. jan. 2. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Olvass!

[link]

2014. jan. 2. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezekben épp ugyanúgy vannak bőrre káros összetevők mint akár egy alapozóban vagy mondjuk egy egyszerű arcápoló krémben is.

Ha bőrhibáid vannak akkor azokat kezeld természetes összetételű szerekkel, egészséges életmóddal.

Ha meg nincsenek bőrhibáid akkor felesleges a kence rá.

1-2 pattanást korrektorral is el lehet tüntetni, az bőven elég a legtöbb fiatalnak.

2014. jan. 2. 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2014. jan. 2. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!