Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek fius a szemoldok...

Szerintetek fius a szemoldok piercing a lanyoknak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
igen
2009. nov. 28. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem.
2009. nov. 28. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
ez a stílusodtól függ
2009. nov. 28. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Hát igen,stílusfüggő....de akinek olyan stílusa van,h jól is áll neki...az már eleve fiús-stílus. :/

szóval szerintem egy szemöldök pc nem áll jól egy olyan lánynak,aki lányosan is öltözködik...inkább egy szép monroe-pc ;)

2009. nov. 28. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fiús, de ha köveset teszel bele, az végképp nem az :)
2009. nov. 29. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én már láttam nőies lányokon is.és nagyon tetszett rajtuk!
2009. dec. 5. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
jaja az evanescence énekesnőjének is van, Amy Lee nek, nőies csaj, a leggyönyörűbb arcú nő akit életemben láttam. És tök jól állt neki.
2010. szept. 5. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:

amúgy nem fiús, max divatos, vagány, valakinek ez jön be, nekem is lesz, a köldökbe nem látszik, mer nem hordok rövid topot, plusz veszélyes, mer beleakad bármibe, a fülbe több áll jól egymás mellett, az meg egyszerre drága nekem, ott a fém néz ki jól, de az nekem sajna besipol, plusz ki kell vennem vizsgálatok miatt, meg allergiás vagyok az orvosi fémre, mer mindegyiknen nikkel bevonat volt. Szal ajkam alá akartam, de barátom azt mondta, hogy elrontaná mosolyom, orromba is volt már, de kerek húsos nózim van, az csak dobna rajta, szal marad szemöldök :)

előző voltam

24/L

2010. szept. 5. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!