Hol lehet egyedi, szines nyakláncot, karkötőt venni?
Figyelt kérdés
bijou brigitte-ben voltam,és nem volt szép..máshol?2008. júl. 15. 14:03
1/9 anonim válasza:
Nézd meg a darkshop.hu-n Azok tényleg egyediek, és nagyon nagyon elegánsak, szépek. Bal oldalon az ékszerek menü alatt találod.
2/9 A kérdező kommentje:
ott minden van csak szones nincs...ÁÁ..:D
2008. júl. 15. 15:37
3/9 anonim válasza:
szia!
hobbyboltokban lehet venni gyöngyöt és a hozzá való damilt, amire felfűzheted, és nézz utána a neten milyen karkötőket tudsz csinálni! nagyon ajánlom kezdőknek is, hisz nem lehet elrontani, tars, mutatós és garantáltan egyedi, hisz te magad csinálod, és bármilyen színt kombinálhatsz bármivel! a hobbyboltban is biztos tudnak segíteni Neked, és szerintem van a művészellátó boltokban is gyöngy.
itt egy oldal ahol mindent nagyon jól leírnak, kezdőknek is!:
sok sikert hozzá!:)
4/9 A kérdező kommentje:
á lusta vagyok én ahhoz:D AMÚGY
M&M's kinézetű nyakláncot tényleg nem látott senki?Mert bijou brigitte-ben nem láttam....és más már nem válaszol arra a kérdésemre:D
2008. júl. 15. 16:21
5/9 anonim válasza:
én írtam a másik kérdésedre h bijou brigetteben kapható...egyik bnőm ott vette az övét...én ennyit tudok neked segíteni
6/9 anonim válasza:
ha enyire kel szines csinájj.. mit gondolsz nekem honnan van kb 60 db?? CSINÁLTAM..
8/9 anonim válasza:
szia...en is gyartok gyongyekszereket ha erdekel,ellatogathatsz az oldalamra a www.kiki-csere.mlap.hu -ra vagy nyugodtan irj e-mailt: danceonline@citromail.hu
9/9 anonim válasza:
szia...en arulok egyedi gyongybol keszult karkotoket ha erdekel: danceonline@citromail.hu
KIKI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!