Sminkek bevásárlása elött vagyok, aki otthon van a témában az segitene? Nem nagyon sminkelem magam de mostmár szeretném.
Szia!
Én szemveruzából az avonosot használom az elég jó vagy a miss sproty! Nem túl drágák és kb 5-6órát tuti kibirnak! Hamindig lefolyik a szemceruzád próbálkozz meg tussal! Az 10-12orát tart és tuti nem kednődik el! De ha tusst szeretnél használni mindenképp szerezz be egy szemfesték lemosot! alapozóbol nekem loreal van ez olyan 5ezer körül volt de elég klassz! Nem tudom hány éves vagy de fiatalnak gondollak szerintem akkor neked elég lenne egy szinezett hidratáló krém vagy ebből is a miss sproty az egy ezres kb és tiniknek nagyon klassz! Szempilla spirálom nagyon sok van nem találom az igazit! Van kétvégü avonosom az jó eléggé de a kétvégű szinte mind jó!
A bronzositónál az a lényeg, hogy ha világos a bőröd inkább pirosasat ha barnáb a bőrőd inkáb arany árnyalatút vegyél! Remélem tudtam segiteni, ha van még kérdésed válaszolok szivesen:)
sya köszi hát még lenne egy pár kérdésem,a tusal ugyanugy kilehet hzni mint a ceruzával?(belül)
avonos dolgokat nem tudok venni emrt nincs avon tanácsado erre..és honnan tudjam hogy milyen szint vegyek pl bronzositobol? köszi a válaszokat:) am 20éves vagyok:D csak nem festettem magam de most már "nagy lányos leszek":D
szia!
Én most vettem Manhattan szemcerkát, vízállót 800 ft körül volt. Én meg vagyok vele elégedve, reggel festettem ki magam és még most is jó.
Vettem még Rimmel Max Volume Flash szempillaspirált, 2000 volt.
Aztááán:D Én nem ajánlom a púdert, szerintem eltömíti a pórusokat. Inkább alapozót vegyél, nagyon jó a Maybelline Affinitoe (vagy hogy is kell írni :D ). Meg ha nem száraz a bőröd akkor a Maybelline Dream Matte Mousse is jó, az nagyon szépen fed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!