Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkek bevásárlása elött...

Sminkek bevásárlása elött vagyok, aki otthon van a témában az segitene? Nem nagyon sminkelem magam de mostmár szeretném.

Figyelt kérdés
nem tudom miböl mi a legjobb minig csak szempilla s-t és ceruzát használtam de kb 2ora mulva már fekete a szemem alatt a ceruza meg 10 percig látszik.kicsit barna a böröm(alapozo,puder vagy bronzosito utobbit szeretnék de azt lehet nekem?),és a legfontosabb a szem festékek,spirált 2végüt szeretnék viszonylag olcson de ha egyvégü és jo mondhatnátok márkákat,jah és szemceruza olyan ami nagyon jol fog és ha van vizálo..
2009. nov. 27. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szemveruzából az avonosot használom az elég jó vagy a miss sproty! Nem túl drágák és kb 5-6órát tuti kibirnak! Hamindig lefolyik a szemceruzád próbálkozz meg tussal! Az 10-12orát tart és tuti nem kednődik el! De ha tusst szeretnél használni mindenképp szerezz be egy szemfesték lemosot! alapozóbol nekem loreal van ez olyan 5ezer körül volt de elég klassz! Nem tudom hány éves vagy de fiatalnak gondollak szerintem akkor neked elég lenne egy szinezett hidratáló krém vagy ebből is a miss sproty az egy ezres kb és tiniknek nagyon klassz! Szempilla spirálom nagyon sok van nem találom az igazit! Van kétvégü avonosom az jó eléggé de a kétvégű szinte mind jó!

A bronzositónál az a lényeg, hogy ha világos a bőröd inkább pirosasat ha barnáb a bőrőd inkáb arany árnyalatút vegyél! Remélem tudtam segiteni, ha van még kérdésed válaszolok szivesen:)

2009. nov. 28. 10:24
 2/5 A kérdező kommentje:

sya köszi hát még lenne egy pár kérdésem,a tusal ugyanugy kilehet hzni mint a ceruzával?(belül)

avonos dolgokat nem tudok venni emrt nincs avon tanácsado erre..és honnan tudjam hogy milyen szint vegyek pl bronzositobol? köszi a válaszokat:) am 20éves vagyok:D csak nem festettem magam de most már "nagy lányos leszek":D

2009. nov. 28. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:
miss sporty cuccokat én nem nagyo ajánlom tapasztalatból legalábbis az alapozókat biztosan nem olyan zsíroslett tőle a bőröm ,hogy helyrehozni még mindig nem tudtam pedig előttenem volt vele semmi bajom(ez kb 2 hónapjavan)ha kezdő vagy akkor szerintem előszőr inkább szemceruza mint tus mert azzal könnyebben kitudod húzni a szemed hamegtanultad jöhet a tus a miss sporty szempillaspirál szintén ne nekem 2 perc alatt elkenődik pedig van szempillafésűmis amivel leszedem a felesleget
2009. nov. 28. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:

szia!

Én most vettem Manhattan szemcerkát, vízállót 800 ft körül volt. Én meg vagyok vele elégedve, reggel festettem ki magam és még most is jó.

Vettem még Rimmel Max Volume Flash szempillaspirált, 2000 volt.

Aztááán:D Én nem ajánlom a púdert, szerintem eltömíti a pórusokat. Inkább alapozót vegyél, nagyon jó a Maybelline Affinitoe (vagy hogy is kell írni :D ). Meg ha nem száraz a bőröd akkor a Maybelline Dream Matte Mousse is jó, az nagyon szépen fed.

2009. nov. 28. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:
kössziii
2009. nov. 29. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!